Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M15 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M15. Als je het bestand wilt openen M15, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M15

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple QuickTime Format Moving Picture Experts Group

Wat is een bestand M15?

MPEG-videobestand dat is gemaakt met behulp van MPEG-1 of MPEG-2 audio- en videokompressie. Wordt gewoonlijk gebruikt voor het verspreiden van films op internet. Meer algemeen gezien met de .MPG extensie.

M15 bestanden zijn zeer zeldzaam. Ze zijn nog steeds opgenomen in Uniform Type Identifier (UTI) tabellen, welke programma's gebruiken om bestandstypen op internet te herkennen.

Hoe een bestand openen M15?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M15 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M15 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M15 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M15 openen

Andere problemen met een bestand M15

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M15 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M15:

  • het gekozen bestand M15 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M15 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M15 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand