Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M1A Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M1A. Als je het bestand wilt openen M1A, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M1A

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG-1 Audiostream Format N/A

Wat is een bestand M1A?

Audio bestand gecodeerd met MPEG-1 Layer II compressie. Bevat alleen gecomprimeerde audiodata, maar kan samen met een bijbehorend .M1V videobestand worden opgeslagen. Ook bekend als een Apple MPEG-1/1 Audio bestand.

Het MPEG-1 formaat wordt ondersteund door Apple QuickTime Player en andere mediaspelers. Het is meestal geplaatst door het .MP3 gecomprimeerde audioformaat.

Hoe een bestand openen M1A?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M1A niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M1A lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M1A associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M1A openen

Andere problemen met een bestand M1A

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M1A bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M1A:

  • het gekozen bestand M1A is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M1A met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M1A bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand