Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M2. Als je het bestand wilt openen M2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
World Of Warcraft Model Object File Format Blizzard Entertainment

Wat is een bestand M2?

3D-modelformaat gebruikt door World of Warcraft, een online multiplayer avontuurspel. Beschrijft de hoekpunten, gezichten, texturen, materialen en animatiemogelijkheden van een enkel model. Gebruikt voor spelers, schepselen en doodads (decoratieobjecten) in het spel.

M2-bestanden bevatten een globale textuurlijst, globale vertexlijst, instellingen voor LOD (level of detail), globale grenseenheden, globale sequenties, een skelet en visuele effecten.

Hoe een bestand openen M2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M2 openen

Andere problemen met een bestand M2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M2:

  • het gekozen bestand M2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand