Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M2A Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M2A. Als je het bestand wilt openen M2A, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M2A

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG-2 Audio N/A

Wat is een bestand M2A?

Audio bestand dat is gecomprimeerd met MPEG-1 Layer II audio compressie. Wordt voornamelijk gebruikt door videobewerkingsprogramma's. Kan worden uitgevoerd samen met een bijbehorend .M2V videobestand. Ook bekend als een Apple MPEG-1/2 audio bestand.

Het MPEG-1/2 formaat wordt ondersteund door QuickTime Player en diverse andere mediaspelers. De meeste MPEG-gecomprimeerde audiobestanden gebruiken nu .MP3-compressie.

Hoe een bestand openen M2A?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M2A niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M2A lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M2A associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M2A openen

Andere problemen met een bestand M2A

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M2A bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M2A:

  • het gekozen bestand M2A is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M2A met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M2A bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand