Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M2P Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M2P. Als je het bestand wilt openen M2P, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M2P

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG-2 Stream File Format Moving Picture Experts Group

Wat is een bestand M2P?

Video-containerformaat die MPEG-2 audio- en videokompressie ondersteunt. Net als een MPEG-1 bestand, maar ondersteunt ook interlaced video en meer audiokanalen. Gewoonlijk gebruikt voor het streamen van digitale video.

M2P-bestanden worden doorgaans gebruikt voor streaming media. Standaard MPEG-2 videobestanden hebben meestal een .MPG-extensie, terwijl standaard MPEG-2-audiobestanden meestal een .MP2-extensie hebben.

Hoe een bestand openen M2P?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M2P niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M2P lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M2P associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M2P openen

Andere problemen met een bestand M2P

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M2P bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M2P:

  • het gekozen bestand M2P is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M2P met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M2P bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand