Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M2TS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M2TS. Als je het bestand wilt openen M2TS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M2TS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG-2 Stream (Blu-Ray) Sony

Wat is een bestand M2TS?

Videobestand opgeslagen in het Blu-ray BDAV-formaat met hoge definitie. Wordt gebruikt voor het opslaan van videogegevens op Blu-ray discs. Gebaseerd op de MPEG-2 transportstroom en ondersteunt 720p en 1080i formaten.

BDAV staat voor "Blu-ray Disc Audio / Visual", terwijl de M2TS-extensie betrekking heeft op "MPEG-2 Transport Stream."

Hoe een bestand openen M2TS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M2TS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M2TS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M2TS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M2TS openen

Andere problemen met een bestand M2TS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M2TS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M2TS:

  • het gekozen bestand M2TS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M2TS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M2TS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies M2TS
M2TS naar WMVM2TS naar 264M2TS naar 3GPPM2TS naar 3GPP2M2TS naar ASFM2TS naar AVIM2TS naar BNKM2TS naar DVRM2TS naar DVR-MSM2TS naar F4VM2TS naar FLMM2TS naar FLVM2TS naar M1VM2TS naar M2PM2TS naar M2TM2TS naar MJPGM2TS naar MKVM2TS naar MOVM2TS naar MP4M2TS naar MPEM2TS naar MPEGM2TS naar MPGM2TS naar MTSM2TS naar OGVM2TS naar TRPM2TS naar TSM2TS naar VOBM2TS naar WEBM