Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M3. Als je het bestand wilt openen M3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Blizzard StarCraft 2 MDX3 Model Format Blizzard Entertainment

Wat is een bestand M3?

3D-model gebruikt door StarCraft II: Wings of Liberty, een sci-fi real-time strategie spel. Gecreëerd in het MDX3-formaat van Blizzard, dat is de opvolger van het .MDX-bestandsformaat dat wordt gebruikt in Warcraft 3 en het .M2-formaat dat wordt gebruikt in World of Warcraft. Gebruikt voor het opslaan van modellen voor speleenheden en structuren voor de Protoss, Terran en Zerg races. Ook gebruikt voor andere spelobjecten.

M3-bestanden worden vaak gevonden in .SC2ASSETS-bestanden, die zijn opgeslagen in Blizzard's .MPQ-formaat.

Hoe een bestand openen M3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M3 openen

Andere problemen met een bestand M3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M3:

  • het gekozen bestand M3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand