Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M3D Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M3D. Als je het bestand wilt openen M3D, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M3D

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DIALux 3D Object Format N/A

Wat is een bestand M3D?

Bestand gemaakt door DIALux, een programma dat gebruikt wordt voor het berekenen van verlichtingsopstellingen. Bevat 3D meubelobjecten en hun voorbeeldafbeeldingen. Gebruikt voor het opslaan, importeren en exporteren van meubelobjecten.

De voorbeeldafbeeldingen in een M3D-bestand kunnen worden uitgevoerd als .JPG-bestanden.

Hoe een bestand openen M3D?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M3D niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M3D lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M3D associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M3D openen

Andere problemen met een bestand M3D

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M3D bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M3D:

  • het gekozen bestand M3D is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M3D met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M3D bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand