Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M3G Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M3G. Als je het bestand wilt openen M3G, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M3G

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia Mobile 3D Graphics Program Format Nokia

Wat is een bestand M3G?

Schermbeveiliging of 3D-spel opgeslagen in het formaat Mobile 3D Graphics (M3G). Gebruikt door Nokia Series 40 mobiele telefoons en andere Nokia-telefoons die het Symbian OS niet gebruiken. Het M3G-formaat is compatibel met het mobiele Java-platform en OpenGL ES.

3ds Max (.3DS) bestanden kunnen worden uitgevoerd als M3G-bestanden met behulp van de M3G Exporter-exporteur plugin.

Hoe een bestand openen M3G?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M3G niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M3G lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M3G associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M3G openen

Andere problemen met een bestand M3G

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M3G bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M3G:

  • het gekozen bestand M3G is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M3G met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M3G bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand