Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M3U8 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M3U8. Als je het bestand wilt openen M3U8, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M3U8

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
UTF-8 M3U Playlist Format N/A

Wat is een bestand M3U8?

Afspeellijstbestand dat wordt gebruikt door diverse audio- en video-afspeelprogramma's. Gebruik dezelfde opmaak als een .M3U-bestand, behalve dat de tekst die in het bestand is opgeslagen, UTF-8-tekencodering gebruikt. Vaak gebruikt voor het opslaan van afspeellijsten met liednamen in verschillende talen.

Sommige M3U-bestanden kunnen al UTF-8-tekens gebruiken. M3U-bestanden kunnen echter ook andere karaktercoderingstandaarden gebruiken. Daarom wordt de extensie M3U8 gebruikt om expliciet te vermelden dat UTF-8-tekencodering wordt gebruikt.

Hoe een bestand openen M3U8?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M3U8 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M3U8 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M3U8 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M3U8 openen

Andere problemen met een bestand M3U8

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M3U8 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M3U8:

  • het gekozen bestand M3U8 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M3U8 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M3U8 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand