Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M4B Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M4B. Als je het bestand wilt openen M4B, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M4B

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG-4 Audio Layer Audio Book Format Apple

Wat is een bestand M4B?

Audioboekbestand op basis van het MPEG-4-containerformaat. Typisch gecomprimeerd met .AAC codering. Bijna identiek aan een .M4A-bestand, maar aangeduid als een audioboek en kan worden "gelabeld" door audio-spelers te ondersteunen.

De M4B-extensie wordt gebruikt door audiobooks die zijn gedownload van de Apple iTunes Store. Deze audioboeken kunnen kopieerbeveiligd worden via de FairPlay DRM van Apple, wat betekent dat ze alleen op geautoriseerde computers of iPods kunnen worden afgespeeld.

Winamp kan worden gebruikt om onbeschermde M4B bestanden op Windows computers te spelen. De instellingen voor de MPEG-4-invoegtoepassing kunnen wellicht worden aangepast om bestanden te ondersteunen met een extensie ".M4b".

Hoe een bestand openen M4B?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M4B niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M4B lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M4B associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M4B openen

Andere problemen met een bestand M4B

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M4B bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M4B:

  • het gekozen bestand M4B is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M4B met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M4B bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand