Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M4E Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M4E. Als je het bestand wilt openen M4E, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M4E

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG-4 Video Format N/A

Wat is een bestand M4E?

Een M4E-bestand is een videobestand dat kan worden afgespeeld door verschillende videospelers, waaronder QuickTime Player en Roxio Popcorn. Het bevat een film of videoclip gecomprimeerd met MPEG-4 compressie. M4E-bestanden worden meestal gezien als een .MP4-bestand.

U komt waarschijnlijk nooit over het M4E-bestand, omdat het een obscure bestandsuitbreiding is. U kunt het bestand echter via een email van een collega of via internet downloaden. De beste optie om het bestand te spelen is om QuickTime Player te gebruiken.

Hoe een bestand openen M4E?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M4E niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M4E lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M4E associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M4E openen

Andere problemen met een bestand M4E

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M4E bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M4E:

  • het gekozen bestand M4E is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M4E met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M4E bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand