Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M4P Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M4P. Als je het bestand wilt openen M4P, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M4P

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple ITunes Music Store Audio Format Apple

Wat is een bestand M4P?

Beschermd .AAC-geluidsbestand van de iTunes Music Store. Inclusief de "Fairplay" DRM-kopieerbeveiliging van Apple Computer, waardoor het aantal computers waarop het bestand kan worden afgespeeld, worden beperkt.

Om een ​​beschermd M4P bestand te kunnen spelen, moet u uw computer machtigen met Apple iTunes. Dit wordt gedaan door een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren voor het account dat het bestand heeft gedownload. Maximaal vijf computers kunnen met hetzelfde account worden geautoriseerd.

Hoe een bestand openen M4P?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M4P niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M4P lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M4P associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M4P openen

Andere problemen met een bestand M4P

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M4P bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M4P:

  • het gekozen bestand M4P is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M4P met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M4P bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies M4P
M4P naar MP3