Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M4R Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M4R. Als je het bestand wilt openen M4R, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M4R

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhone Ringtone Format Apple

Wat is een bestand M4R?

Aangepaste iPhone-ringtone gemaakt met iTunes. Kan alleen worden gemaakt van songs die zijn gekocht van de iTunes Music Store die de ringtone creëren mogelijk maken. Automatisch overgedragen naar de iPhone wanneer de telefoon wordt gesynchroniseerd met de computer met behulp van Apple iTunes.

M4R-bestanden die zijn gemaakt met software van derden of gedownload van internet, mogen geen kopieerbeveiliging bevatten. Deze bestanden kunnen door andere programma's zoals VLC media player worden afgespeeld.

Hoe een bestand openen M4R?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M4R niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M4R lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M4R associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M4R openen

Andere problemen met een bestand M4R

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M4R bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M4R:

  • het gekozen bestand M4R is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M4R met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M4R bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies M4R
M4R naar CAFM4R naar 3GAM4R naar MP3M4R naar WMA