Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

M4V Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand M4V. Als je het bestand wilt openen M4V, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ M4V

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG-4 Video File Format Apple

Wat is een bestand M4V?

Een M4V-bestand is een MPEG-4-bestand dat gebruikt wordt voor het opslaan van video die is gedownload van de Apple iTunes Store, zoals tv-afleveringen, muziekvideo's en full-length films. Het lijkt op het .MP4-bestand, maar kan kopieer beveiligd worden met de eersteklas bescherming van Apple's FairPlay DRM.

Om een ​​beschermd M4V-bestand te spelen, moet uw computer (met iTunes) zijn toegestaan ​​met het account dat werd gebruikt om de video te kopen. Onbeveiligde M4V-bestanden worden herkend en afgespeeld door andere videospellen door de bestandsuitbreiding te wijzigen van ". M4v" naar ".Mp4."

Hoe een bestand openen M4V?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand M4V niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de M4V lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand M4V associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand M4V openen

Andere problemen met een bestand M4V

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand M4V bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken M4V:

  • het gekozen bestand M4V is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand M4V met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand M4V bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies M4V
M4V naar MTSM4V naar 264M4V naar 3GPM4V naar 3GPPM4V naar 3GPP2M4V naar ASFM4V naar AVCM4V naar AVIM4V naar FLVM4V naar H263M4V naar H264M4V naar M1VM4V naar M2TM4V naar M2TSM4V naar M2VM4V naar MJPGM4V naar MKVM4V naar MOVM4V naar MP4M4V naar MPEGM4V naar MPGM4V naar MPG4M4V naar OGVM4V naar TSM4V naar VOBM4V naar WMV