Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAB. Als je het bestand wilt openen MAB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mozilla Address Book Format Mozilla

Wat is een bestand MAB?

Adresboekformaat gebruikt door Thunderbird en SeaMonkey, evenals de oudere Netscape- en Mozilla-mailprogramma's. Bevat contactgegevens, zoals namen, e-mailadressen en telefoonnummers. Gebruikt voor het beheren van persoonlijke en zakelijke contacten.

Enkele voorbeelden MAB-bestanden bevatten het volgende: abook.Mab: persoonlijke adresboekgeschiedenis.Mab: verzamelde adressen impab.Mab: geïmporteerd adresboek

MAB bestanden kunnen geïmporteerd worden in OpenOffice.Org en LibreOffice door File & rarr te kiezen. Wizards & rarr. Gegevensbronbron adresseren in het toepassingsmenu en vervolgens een MAB-bestand selecteren.

Hoe een bestand openen MAB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAB openen

Andere problemen met een bestand MAB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAB:

  • het gekozen bestand MAB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand