Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAC. Als je het bestand wilt openen MAC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MacPaint Bitmap Image Apple

Wat is een bestand MAC?

Bitmap grafisch gemaakt door MacPaint voor de Macintosh, een van de eerste schilderprogramma's voor de Mac. Ondersteunt alleen zwart-wit graphics, aangezien de originele Macintosh een monochrome monitor had.

Hoe een bestand openen MAC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAC openen

Andere problemen met een bestand MAC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAC:

  • het gekozen bestand MAC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand