Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAD. Als je het bestand wilt openen MAD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Module Shortcut Format Microsoft

Wat is een bestand MAD?

Snelkoppeling bestand dat wordt gebruikt door Microsoft Access, een relationele database applicatie voor de Windows desktop omgeving. Links naar een database module die procedures bevat die zijn geschreven in de Visual Basic for Applications (VBA) taal. Wordt gebruikt in oudere versies van Microsoft Access als bureaubladkoppeling om de module te openen.

MAD-bestanden zijn snelkoppelingen naar modules en bevatten geen invoeginhoud zelf.

Hoe een bestand openen MAD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAD openen

Andere problemen met een bestand MAD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAD:

  • het gekozen bestand MAD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand