Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAFF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAFF. Als je het bestand wilt openen MAFF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAFF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mozilla Archive Format Mozilla

Wat is een bestand MAFF?

Gecomprimeerd webarchief gemaakt door Mozilla Firefox en SeaMonkey applicaties. Opgeslagen in een gecomprimeerd .ZIP-formaat en bevat een of meer webpagina's, inclusief de metagegevens die nodig zijn om de pagina's offline te reproduceren. Bevat ook downloadbare inhoud, zoals audio of video.

MAFF-bestanden worden gebruikt voor het browsen van opgeslagen webpagina's offline. Aangezien het formaat meerdere browsertabbladen ondersteunt, kunnen gebruikers ook navigeren tussen opgeslagen tabbladen offline.

MAFF-bestanden vereisen de Mozilla-invoegtoepassing genaamd MAF (gedownload als een .XPI-bestand). Zodra deze plug-in is geïnstalleerd, kunt u MAFF-archieven opslaan in Firefox door File & rarr te selecteren. Tabbladen opslaan als ... of bestand en rarr. Alle tabbladen opslaan als ....

Hoe een bestand openen MAFF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAFF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAFF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAFF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAFF openen

Andere problemen met een bestand MAFF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAFF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAFF:

  • het gekozen bestand MAFF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAFF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAFF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand