Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAG. Als je het bestand wilt openen MAG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Diagram Shortcut Format Microsoft

Wat is een bestand MAG?

Snelkoppeling gemaakt door Microsoft Access, een desktop RDBMS (Relational Database Management System) applicatie. Opslaan van een snelkoppeling naar een diagram of diagram dat is gemaakt met behulp van een Access-database. Wordt gebruikt voor het laden van diagrammen in Access zonder eerst het databasebestand te openen.

Aangezien MAG-bestanden koppelingen bevatten naar actieve database-inhoud, worden ze standaard gedistribueerd in verschillende e-mail- en bestandssamenwerkprogramma's, waaronder sommige versies van Microsoft Outlook en Microsoft SharePoint-server.

Hoe een bestand openen MAG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAG openen

Andere problemen met een bestand MAG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAG:

  • het gekozen bestand MAG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand