Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAGIK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAGIK. Als je het bestand wilt openen MAGIK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAGIK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Magik Source Code Format GE

Wat is een bestand MAGIK?

Programmeerbestand dat broncode bevat die is geschreven in de Magic-programmeertaal. Ontwikkeld door GE Energy (een divisie van General Electric) als onderdeel van het Smallworld-technologieplatform.

De programmeertaal van Magik wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van applicaties voor bedrijfsmiddelen zoals power distribution en telecommunicatie. Het maakt gebruik van een objectgerichte aanpak vergelijkbaar met Java en kan worden geïnterpreteerd door de Magik virtuele machine.

Hoe een bestand openen MAGIK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAGIK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAGIK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAGIK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAGIK openen

Andere problemen met een bestand MAGIK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAGIK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAGIK:

  • het gekozen bestand MAGIK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAGIK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAGIK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand