Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAI. Als je het bestand wilt openen MAI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Mail Message Format Microsoft

Wat is een bestand MAI?

E-mailbestand dat is verwerkt door Microsoft Mail, Microsoft's mail server programma. Bevat werkelijke berichtgegevens en kan worden verwezen door een of meer mailbagrecords (.MBG) bestanden.

Hoe een bestand openen MAI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAI openen

Andere problemen met een bestand MAI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAI:

  • het gekozen bestand MAI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand