Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAILHOST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAILHOST. Als je het bestand wilt openen MAILHOST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAILHOST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
E-mail Server Preferences Format Microsoft

Wat is een bestand MAILHOST?

Voorkeuren opslaan voor de e-mailserver die door MSN wordt gebruikt. Geïnstalleerd met MSN-software en vereist voor MSN om e-mail te controleren en te verzenden. Typisch genaamd "MSN # .Mailhost."

Als het Mailhost-bestand corrupt of ontbreekt, kan de MSN-software een "Mailhost File" -fout weergeven. Om het Mailhost bestand te herstellen, selecteer eerst "Run ..." in het Windows Start menu. Typ vervolgens het volgende in het tekstvak:

regsvr32 c: progra ~ 1msnmsncorefilesmailui.Dll

Dit moet het Mailhost-bestand herstellen en MSN toestaan ​​om opnieuw te communiceren met de mail server.

Zie ook de bijbehorende .DOWNLOADHOST-vermelding.

Hoe een bestand openen MAILHOST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAILHOST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAILHOST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAILHOST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAILHOST openen

Andere problemen met een bestand MAILHOST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAILHOST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAILHOST:

  • het gekozen bestand MAILHOST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAILHOST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAILHOST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand