Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAILTOLOC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAILTOLOC. Als je het bestand wilt openen MAILTOLOC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAILTOLOC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mail Mail Address Format Apple

Wat is een bestand MAILTOLOC?

E-mail snelkoppeling bestand gemaakt door een e-mailadres of een "mailto" -link naar het Mac OS X-bureaublad te slepen. Opgeslagen in het Mac OS X .PLIST XML-formaat en slaat het e-mailadres en andere optionele e-mailvelden op. Wordt gebruikt als snelle e-mailkoppeling voor gewone ontvangers.

Wanneer MAILTOLOC-bestanden worden geopend, maken ze een nieuwe e-mail in het standaard Mac-e-mailprogramma van de gebruiker met het veld 'Aan' ingevuld. Andere velden zoals "Cc" en "Subject" worden automatisch ingevuld als ze in het MAILTOLOC bestand zijn opgenomen.

Hoe een bestand openen MAILTOLOC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAILTOLOC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAILTOLOC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAILTOLOC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAILTOLOC openen

Andere problemen met een bestand MAILTOLOC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAILTOLOC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAILTOLOC:

  • het gekozen bestand MAILTOLOC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAILTOLOC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAILTOLOC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand