Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAK. Als je het bestand wilt openen MAK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Make Format N/A

Wat is een bestand MAK?

Ontwikkelaar bestand gebruikt door compilers en software ontwikkeling IDEs. Opslaan instructies die specificeren hoe bronbestanden worden samengesteld en gekoppeld.

Makefiles gebruikt meestal de bestandsnaam Makefile, die geen bestandsextensie heeft.

Hoe een bestand openen MAK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAK openen

Andere problemen met een bestand MAK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAK:

  • het gekozen bestand MAK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand