Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAKE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAKE. Als je het bestand wilt openen MAKE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAKE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Makefile Apple

Wat is een bestand MAKE?

Script geschreven als een Makefile, een ontwikkelaar bestandstype dat wordt gebruikt voor het compileren en koppelen van programma's uit broncode bestanden. Bewaar instructies met behulp van de GNU make standaard.

Makefiles meer algemeen worden gemaakt met de bestandsnaam Makefile, die geen bestandsextensie heeft.

Hoe een bestand openen MAKE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAKE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAKE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAKE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAKE openen

Andere problemen met een bestand MAKE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAKE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAKE:

  • het gekozen bestand MAKE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAKE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAKE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand