Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAKEFILE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAKEFILE. Als je het bestand wilt openen MAKEFILE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAKEFILE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Make Format N/A

Wat is een bestand MAKEFILE?

Bestand dat wordt gebruikt door het hulpprogramma Maak, een gereedschap dat is ontworpen om een ​​MAKEFILE uit te voeren om bibliotheken en programma's te bouwen. Bevat een lijst met commando's die de shell draaien die het uitvoert. De commando's zijn shell-specifiek, niet universeel. Helpt de gebruiker om projecten te bouwen en beheren.

Hoe een bestand openen MAKEFILE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAKEFILE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAKEFILE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAKEFILE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAKEFILE openen

Andere problemen met een bestand MAKEFILE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAKEFILE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAKEFILE:

  • het gekozen bestand MAKEFILE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAKEFILE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAKEFILE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand