Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAL. Als je het bestand wilt openen MAL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MadAppLauncher Settings Format MadAppLauncher

Wat is een bestand MAL?

Configuratiebestand gebruikt door MadAppLauncher, een Windows-programma dat wordt gebruikt voor het starten van Windows-applicaties. Specificeert de applicaties die op de interface worden weergegeven, evenals de toetsaansluitingen voor het starten van elke applicatie.

MAL-bestanden kunnen ook snelkoppelingsinstellingen bevatten voor items, bestanden en mappen van Windows Control Panel.

Hoe een bestand openen MAL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAL openen

Andere problemen met een bestand MAL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAL:

  • het gekozen bestand MAL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand