Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MANIFEST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MANIFEST. Als je het bestand wilt openen MANIFEST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MANIFEST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Manifest Format Microsoft

Wat is een bestand MANIFEST?

Een MANIFEST bestand is een XML document dat de manifest of pakket inhoud van een Windows software applicatie omschrijft. Het wordt gebruikt door verschillende Windows-technologieën voor het configureren en implementeren van software, waaronder ClickOnce en de Common Language Runtime (CLR). MANIFEST-bestanden worden vaak gezien met de samengestelde bestandstype ".Exe.Manifest".

MANIFEST-bestanden worden doorgaans alleen gebruikt door softwareontwikkelaars. Eindgebruikers kunnen echter ook MANIFEST-bestanden in tijdelijke directories zien na het openen van ClickOnce-toepassingen vanaf een link in een webbrowser. U moet deze bestanden niet handmatig bewerken of verwijderen, of de ClickOnce-applicatie kan stoppen met werken.

U kunt de pagina Manifest File Schema bezoeken om het XML-schema voor MANIFEST-bestanden te bekijken.

MANIFEST-bestanden worden vaak samengesteld in .CDF-MS-bestanden, waardoor de onderliggende software sneller toegang tot de applicatieparameters heeft. Daarom ziet u mogelijk CDF-MS-bestanden naast uw MANIFEST-bestanden.

Hoe een bestand openen MANIFEST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MANIFEST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MANIFEST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MANIFEST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MANIFEST openen

Andere problemen met een bestand MANIFEST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MANIFEST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MANIFEST:

  • het gekozen bestand MANIFEST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MANIFEST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MANIFEST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand