Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAPX. Als je het bestand wilt openen MAPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mapjects GRYD Webserver Format Mapjects Development

Wat is een bestand MAPX?

Bestand gebruikt door Mapjects GRYD, een operatie visualisatie softwarepakket dat wordt gebruikt voor beveiligingsmanagement, energiebeheer en logistiek. Opslaan van een clientconfiguratie van "Webparts", die widgets zijn die samen kunnen worden samengesteld om geïntegreerde visualisaties weer te geven. Gebruikt voor het configureren van rijke client-webinterfaces.

MAPX-bestanden verblijven op een Mapjects-webserver en worden door de webserver gedeeld om de rijke klantinhoud via een webbrowser te leveren. Ze verwijzen naar Mapjects .MAP-gegevensbestanden, die de data- en programmacode bevatten voor de Webparts die worden weergegeven. De Mapjects-webserver ondersteunt de weergave van HTML5, Silverlight, Flash en PHP, evenals code voor de ASP.NET Razor-motor.

De Mapjects GRYD yPlug plug-in laat Mapjects GRYD toe om componenten van derden te laden.

Hoe een bestand openen MAPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAPX openen

Andere problemen met een bestand MAPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAPX:

  • het gekozen bestand MAPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand