Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAQ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAQ. Als je het bestand wilt openen MAQ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAQ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Query Shortcut Format Microsoft

Wat is een bestand MAQ?

Snelkoppeling bestand gemaakt door Microsoft Access, een desktop relationele database programma. Bevat een snelkoppeling naar een SQL-query die is gemaakt in de software. Dubbelklik om toegang te openen en voer de query uit. Vaak opgeslagen op het bureaublad.

Hoe een bestand openen MAQ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAQ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAQ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAQ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAQ openen

Andere problemen met een bestand MAQ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAQ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAQ:

  • het gekozen bestand MAQ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAQ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAQ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand