Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAR. Als je het bestand wilt openen MAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Report Shortcut Format Mozilla

Wat is een bestand MAR?

Applicatie update bestand dat wordt gebruikt door Mozilla programma's zoals Firefox, Thunderbird en SeaMonkey. Bevat bestanden die het programma bijwerken naar een nieuwe versie. Geleid door het Mozilla update programma (update.Exe in Windows), die bij Mozilla software installaties wordt opgenomen. Opgeborgen in een aangepast bestandsformaat, maar Mozilla heeft de specificatie publiekelijk beschikbaar gesteld.

Mozilla-programma's downloaden en halen automatisch MAR-bestanden, zodat de typische gebruiker nooit een MAR-bestand handmatig zal openen. MAR-bestanden kunnen echter worden gebruikt om een ​​Mozilla-programma handmatig te updaten zonder het te openen, wat nuttig kan zijn voor systeembeheerders.

Het ontwikkelingsteam van Mozilla genereert nachtelijke bouwwerken voor hun softwareproducten die een MAR-updatepakket bevatten. Daarom kunnen gebruikers elke dag updates van software toepassen met de laatste release.

MAR-bestanden die door het Mozilla-team zijn gemaakt, maken gebruik van de bestandsnaam conventie [programma] - [versie] .Complete.Mar en [programma] - [versie] .Parial.Mar voor volledige en gedeeltelijke software updates.

Hoe een bestand openen MAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAR openen

Andere problemen met een bestand MAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAR:

  • het gekozen bestand MAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand