Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MARS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MARS. Als je het bestand wilt openen MARS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MARS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Mars Format Adobe Systems

Wat is een bestand MARS?

Bestand gemaakt door Adobe Acrobat, een programma dat wordt gebruikt om PDF's te maken en te bewerken. Beveiligt een XML-vriendelijke weergave van een .PDF-document. Wordt gebruikt voor het opslaan van PDF-documenten in een meer open en toegankelijk formaat.

MARS-documenten kunnen worden gegenereerd met behulp van de Mars Project PDFXML-plug-in voor Adobe Acrobat, die eerder beschikbaar was op de Adobe Labs-website. Het Mars-project is echter beëindigd en de plug-in is niet meer beschikbaar.

Het MARS-bestandsformaat dat is ontwikkeld door het Adobe Labs Mars-project wordt PDFXML genoemd. De .PDFXML bestandsuitbreiding kan met de MARS-extensie met elkaar worden gebruikt.

Hoe een bestand openen MARS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MARS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MARS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MARS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MARS openen

Andere problemen met een bestand MARS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MARS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MARS:

  • het gekozen bestand MARS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MARS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MARS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand