Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MARSHAL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MARSHAL. Als je het bestand wilt openen MARSHAL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MARSHAL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Marshal Editor Data Migration Model Format RISE to Bloome Software

Wat is een bestand MARSHAL?

Gegevensmodelbestand gemaakt door Marshal Editor, een tool dat wordt gebruikt voor het migreren, integreren en archiveren van gegevens. Bevat een XML-specificatie voor datasets die zijn geïmporteerd of geëxporteerd. Gebruikt voor het opslaan van data migratie instellingen tussen meerdere databases. Wordt ook gebruikt voor het uitvoeren van geplande taken met het Gereedschap Marshal Archiver.

De installatie van de Marshal Editor bevat de Marshal SQLUtility, die kan verbinden met elke ODBC-compatibele database. Nadat de software is aangesloten, biedt de software hulpprogramma's om het gegevensschema te bekijken en in een ander formaat te vertalen. MARSHAL-bestanden worden gebruikt om het werk te verrichten tijdens dit proces.

De Marshal SQLUtility is ook beschikbaar als een stand-alone installatie.

Hoe een bestand openen MARSHAL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MARSHAL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MARSHAL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MARSHAL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MARSHAL openen

Andere problemen met een bestand MARSHAL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MARSHAL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MARSHAL:

  • het gekozen bestand MARSHAL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MARSHAL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MARSHAL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand