Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MASSEFFECTSAVE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MASSEFFECTSAVE. Als je het bestand wilt openen MASSEFFECTSAVE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MASSEFFECTSAVE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mass Effect Saved Game Electronic Arts

Wat is een bestand MASSEFFECTSAVE?

Opgeslagen game bestand gecreëerd door Mass Effect, een sci-fi rollenspel (RPG) waar spelers de missies vervullen als een kapitein van sterrencapaciteit. Bevat een opgeslagen spelstatus opgeslagen als een Zip-pakket. Gebruikt om in-game vooruitgang op te slaan en te laden. Opgeslagen in de BioWareMass EffectSave-map van een Mass Effect-installatie.

MASSEFFECTSAVE bestanden kunnen automatisch of handmatig worden opgeslagen. Auto-save gebruikt het bestandsprofiel XX_AutoSave.MassEffectSave, waar "profiel" de naam van het spelersprofiel is en "XX" is het nummer van de save. Op dezelfde manier gebruiken snelle opslaan meestal het conventieprofielXX_QuickSave.MassEffectSave.

Om de inhoud van een MASSEFFECTSAVE bestand handmatig te bekijken, wijzigt u de bestandsextensie opnieuw in ".Zip" en decomprimeert u het met een decompressie tool, zoals 7zip. De twee resulterende gedecomprimeerde bestanden, player.Sav en state.Sav, kunnen gebruikt worden om ("mod") opgeslagen spelinhoud te wijzigen.

MASSEFFECTSAVE bestanden kunnen geïmporteerd worden in Mass Effect 2, het vervolg op Mass Effect.

Hoe een bestand openen MASSEFFECTSAVE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MASSEFFECTSAVE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MASSEFFECTSAVE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MASSEFFECTSAVE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MASSEFFECTSAVE openen

Andere problemen met een bestand MASSEFFECTSAVE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MASSEFFECTSAVE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MASSEFFECTSAVE:

  • het gekozen bestand MASSEFFECTSAVE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MASSEFFECTSAVE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MASSEFFECTSAVE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand