Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MASTER Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MASTER. Als je het bestand wilt openen MASTER, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MASTER

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ASP Master Page Format Microsoft

Wat is een bestand MASTER?

Master webpagina of sjabloon gemaakt met ASP.NET. Wordt gebruikt voor het bouwen van meerdere pagina's met dezelfde indeling. Bevat typisch gedefinieerde header-, navigatie- en voettekstenafdelingen, evenals bewerkbare gebieden. Gebouwd met behulp van HTML, net als een typische webpagina.

Bij het bewerken van een webpagina op basis van een hoofdpagina worden de niet-bewerkbare gebieden grijs weergegeven, terwijl de veranderbare items duidelijk zichtbaar zijn. Bewerkbare gebieden kunnen worden gedefinieerd door de masterpagina direct te bewerken.

Hoofdpagina's werken samen met inhoudssites, die samenvoegen met de masterpagina om de door de gebruiker gezien output te produceren.

Hoe een bestand openen MASTER?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MASTER niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MASTER lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MASTER associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MASTER openen

Andere problemen met een bestand MASTER

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MASTER bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MASTER:

  • het gekozen bestand MASTER is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MASTER met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MASTER bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand