Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAT. Als je het bestand wilt openen MAT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Table Shortcut Format Microsoft

Wat is een bestand MAT?

Microsoft Access Table (MAT) snelkoppeling bestand gemaakt door Microsoft Access, een relationeel database programma voor desktop computers. Bevat een snelkoppeling naar een tabel in een Access-database. Opent een relationele database tabel zonder eerst Microsoft Access te openen.

MAT-bestanden kunnen in Access worden gemaakt door te klikken en een tabel naar het bureaublad te slepen.

Hoe een bestand openen MAT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAT openen

Andere problemen met een bestand MAT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAT:

  • het gekozen bestand MAT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand