Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAV. Als je het bestand wilt openen MAV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access View Format Microsoft

Wat is een bestand MAV?

Snelkoppeling bestand gemaakt door Microsoft Access, een desktopcomputer voor relationele databases voor Windows. Hiermee wordt een zoekopdracht opgeslagen die de resultaten als virtuele tabel geeft. Wordt gebruikt voor het opslaan van een weergave snelkoppeling. Kan worden geopend door te dubbelklikken op het bestand.

MAV-bestanden kunnen worden gemaakt door een weergaveobject naar het bureaublad te slepen.

Hoe een bestand openen MAV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAV openen

Andere problemen met een bestand MAV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAV:

  • het gekozen bestand MAV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand