Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAX. Als je het bestand wilt openen MAX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3D Studio Max Scene Format Autodesk

Wat is een bestand MAX?

Een MAX-bestand is een driedimensionaal scènebestand gemaakt door 3ds Max, een 3D-modellering, animatie en weergave applicatie. Het kan meerdere modellen bevatten die draadframes, texturen, lichteffecten, schaduwen, animaties en andere 3D-ontwerpelementen bevatten.

MAX-bestanden worden gebruikt voor het ontwikkelen van professionele graphics voor spellen, films en televisie. Met 3ds Max kunt u het MAX-bestand exporteren naar vele verschillende formaten, waaronder .FBX, .AI, .DWG, .DXF, .IGS, .SAT, .STL, en vele anderen.

3ds Max was eerder bekend als 3D Studio MAX, die ook scènes bespaarde met behulp van de extensie ".Max". U kunt nog steeds scènes exporteren naar .3DS-bestanden in de nieuwste versie van de 3ds Max-software.

Hoe een bestand openen MAX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAX openen

Andere problemen met een bestand MAX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAX:

  • het gekozen bestand MAX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MAX
MAX naar 3DSMAX naar JPG