Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MAXC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MAXC. Als je het bestand wilt openen MAXC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MAXC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3D Studio Max Container Format Autodesk

Wat is een bestand MAXC?

Bestand gemaakt door 3ds Max, een softwarepakket dat gebruikt wordt voor 3D-modellering en animatie. Biedt een verzameling 3D-objecten op, inclusief hun eigenschappen. Hiermee kunnen modelers scèneobjecten in groepen organiseren. Hiermee kunnen objectgroepen ook worden gedeeld.

Containers kunnen als bron worden gebruikt, wat betekent dat de objecten alleen door de scène worden verwezen, of als een lokaal kopie kunnen worden gebruikt, wat betekent dat wijzigingen van de objecten op de container worden opgeslagen.

Om een ​​Container te maken, selecteer objecten in een scène en kies Tools en rarr. Containers & rarr. Maak container uit selectie.

Hoe een bestand openen MAXC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MAXC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MAXC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MAXC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MAXC openen

Andere problemen met een bestand MAXC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MAXC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MAXC:

  • het gekozen bestand MAXC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MAXC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MAXC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand