Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MB. Als je het bestand wilt openen MB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk Maya Binary Scene Format Autodesk

Wat is een bestand MB?

Projectbestand aangemaakt met Maya, een 3D-modellerings- en animatieprogramma. Bevat driedimensionale modellen, texturen, verlichtingseigenschappen en animatiegegevens. Opgeslagen in een binair formaat in plaats van het ASCII-tekstformaat dat wordt gebruikt door Maya .MA-bestanden.

Maya is oorspronkelijk ontwikkeld door Alias ​​Wavefront. Het bedrijf is in 2006 door Autodesk verworven.

Hoe een bestand openen MB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MB openen

Andere problemen met een bestand MB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MB:

  • het gekozen bestand MB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand