Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MBB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MBB. Als je het bestand wilt openen MBB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MBB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ManaBook Format Kodak

Wat is een bestand MBB?

Bestand gegenereerd door Kodak EasyShare, een applicatie die wordt gebruikt voor het organiseren en delen van digitale foto's. Bevat informatie die door het programma wordt gebruikt voor het maken van fotocatalogi. Gebruik altijd de naam ebsk.Mbb, en bevindt zich met een ander gerelateerd bestand genaamd ebsk.Mb.

Als de EasyShare-software niet correct wordt geladen ("EasyShare kan niet worden uitgevoerd ..." of een soortgelijk bericht), kunnen gebruikers soms het probleem oplossen door de fotocatalogus op te bouwen, die de handmatige verwijdering van de ebsk.Mbb en ebsk.Mb bestanden.

Hoe een bestand openen MBB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MBB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MBB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MBB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MBB openen

Andere problemen met een bestand MBB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MBB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MBB:

  • het gekozen bestand MBB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MBB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MBB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand