Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MBD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MBD. Als je het bestand wilt openen MBD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MBD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Multimedia Builder MP3 Authoring Format MediaChance

Wat is een bestand MBD?

Bestand aangemaakt door Multimedia Builder (MMB), een programma dat wordt gebruikt om front-ends voor applicatie- en spel-cd's te maken. Biedt het gebruikersinterfaceontwerp evenals de programmafuncties op. Gebruikt voor autorun-cd-interfaces, evenals voor kleine spellen en multimedia-afspeeltoepassingen.

MMB-projecten kunnen worden samengesteld naar zelfstandige uitvoerbare bestanden (.EXE-bestanden), die op een cd kunnen worden verbrand. Vaak wordt de applicatie vergezeld van een Autorun.Ini-bestand, dat ook op de cd wordt verbrand en specificeert dat de toepassing automatisch moet starten als de disc in het cd-station wordt geplaatst.

Mediachance, de ontwikkelaars van Multimedia Builder, is gestopt met het ontwikkelen van Multimedia Builder en heeft deze als legacy software gemarkeerd.

MBD is vaak een verkeerde bestandsextensie, waar de gebruiker bedoeld was om de .MDB-extensie te typen. MDB-bestanden zijn Microsoft Access-database bestanden.

Hoe een bestand openen MBD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MBD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MBD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MBD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MBD openen

Andere problemen met een bestand MBD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MBD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MBD:

  • het gekozen bestand MBD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MBD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MBD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand