Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MBF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MBF. Als je het bestand wilt openen MBF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MBF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Money Backup Format Microsoft

Wat is een bestand MBF?

Backup bestand gemaakt door Microsoft Money, een programma dat gebruikt wordt om persoonlijke en bedrijfsgerelateerde financiën te volgen. Bevat een back-up van een .MNY-bestand in gecomprimeerd of niet-gecomprimeerd formaat. Wordt gebruikt voor het comprimeren en back-up van grote MNY-bestanden in een archief. Kan worden omgezet naar .QIF-bestanden met de Microsoft Money-software.

Microsoft heeft de verkoop van Microsoft Money in juni 2009 gestaakt. De ondersteuning voor de software is afgelopen in januari 2011.

Hoe een bestand openen MBF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MBF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MBF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MBF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MBF openen

Andere problemen met een bestand MBF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MBF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MBF:

  • het gekozen bestand MBF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MBF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MBF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand