Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MBG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MBG. Als je het bestand wilt openen MBG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MBG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mailbag Assistant E-mail Archive Format Fookes

Wat is een bestand MBG?

Gearchiveerde mailbox gemaakt door Mailbag Assistant, een tool voor het organiseren, analyseren en archiveren van e-mails. Opslaan berichten in gecomprimeerd formaat om schijfruimte op te slaan.

MBG-bestanden kunnen ook worden gelezen door Fookes Software Aid4Mail.

Hoe een bestand openen MBG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MBG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MBG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MBG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MBG openen

Andere problemen met een bestand MBG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MBG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MBG:

  • het gekozen bestand MBG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MBG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MBG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand