Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MBI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MBI. Als je het bestand wilt openen MBI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MBI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MagicISO Multi-bootable Information Format MagicISO

Wat is een bestand MBI?

Bevat informatie waarmee een disc meerdere opstartopties kan bevatten. Kan worden gemaakt met MagicISO door de Multi-Boot Image Editor te openen en boot items (. BIF-bestanden) toe te voegen. Vaak gebruikt voor het maken van cd's of dvd's met meerdere installatie-opties voor besturingssystemen.

Hoe een bestand openen MBI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MBI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MBI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MBI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MBI openen

Andere problemen met een bestand MBI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MBI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MBI:

  • het gekozen bestand MBI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MBI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MBI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand