Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MBK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MBK. Als je het bestand wilt openen MBK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MBK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DBASE IV Multiple Index File Backup dataBased Intelligence

Wat is een bestand MBK?

Backup bestand gemaakt door dBase, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van database-gedreven webapplicaties. Bevat een back-up van een .MDX-indexbestand en kan worden gebruikt voor het herstellen van het meervoudige indexbestand indien het wordt beschadigd.

Hoe een bestand openen MBK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MBK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MBK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MBK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MBK openen

Andere problemen met een bestand MBK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MBK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MBK:

  • het gekozen bestand MBK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MBK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MBK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand