Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MBM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MBM. Als je het bestand wilt openen MBM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MBM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EPOC Multi-bitmap Format N/A

Wat is een bestand MBM?

Bitmap beeldformaat dat meerdere bitmap (.BMP) afbeeldingen in een enkel bestand kan opslaan. Gebruikt op mobiele apparaten die het Symbian-besturingssysteem uitvoeren. Kan wallpapers, opstartafbeeldingen of afbeeldingen die door Symbian-toepassingen worden gebruikt, opslaan. Kan worden geopend met het Symbian OS Images programma op mobiele apparaten.

Het MBM formaat is afkomstig uit het PSIoN serie 5 formaat en wordt soms aangeduid als het 'Mobile Bitmap' formaat.

Hoe een bestand openen MBM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MBM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MBM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MBM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MBM openen

Andere problemen met een bestand MBM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MBM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MBM:

  • het gekozen bestand MBM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MBM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MBM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand