Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MBOX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MBOX. Als je het bestand wilt openen MBOX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MBOX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mail Mailbox Format N/A

Wat is een bestand MBOX?

Een MBOX-bestand is een mailboxbestand opgeslagen in een e-mailopslagformaat dat wordt gebruikt voor het organiseren van e-mailberichten in een enkel tekstbestand. Het slaat berichten op in een samengevatte indeling waar elk bericht na de andere wordt opgeslagen, beginnend met de koptekst van "Van". MBOX-bestanden werden oorspronkelijk gebruikt door Unix-hosts, maar worden nu ondersteund door andere e-mailprogramma's, waaronder Apple Mail en Mozilla Thunderbird.

Versie 1.X van Apple Mail gebruikte MBOX-bestanden en bewaar ze in de / User / Library / Mail / Mailboxes / directory. Mail 2.0 en later gebruikt echter het .EMLX-formaat, dat de berichten in afzonderlijke bestanden scheidt zodat ze door Spotlight kunnen worden gezocht.

INBOX.Mbox - De naam die wordt gegeven aan de primaire Inbox mail map in Apple Mail, het standaard e-mailprogramma voor Mac OS X.

Hoe een bestand openen MBOX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MBOX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MBOX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MBOX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MBOX openen

Andere problemen met een bestand MBOX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MBOX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MBOX:

  • het gekozen bestand MBOX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MBOX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MBOX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand