Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MBP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MBP. Als je het bestand wilt openen MBP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MBP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mobipocket EBook Auxiliary Format Mobipocket

Wat is een bestand MBP?

Bevat e-boeknotities zoals annotaties, correcties, tekeningen en andere markeringen die door de gebruiker binnen een e-boek zijn gemaakt. Typisch opgeslagen met het bijbehorende eBook-bestand, zoals een .PRC-bestand. Beveiligt gegevens in een binair formaat dat kan worden geëxtraheerd door een MBP-bestandsoftware zoals MBP-lezer.

Hoe een bestand openen MBP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MBP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MBP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MBP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MBP openen

Andere problemen met een bestand MBP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MBP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MBP:

  • het gekozen bestand MBP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MBP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MBP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand